High pressure stable SEC phases for high-resolution oligosaccharide analysis
To overcome the disadvantage of long analysis times, a GPC material(PSS-MCX)has been developed that allows very high resolution oligosaccharide analysis in a very short time. Results of the latest...
Sprache
Veröffentlichungsnummer
20119
Publication Type
Published Paper
Quelle
American Laboratory
Jahr
2002
Veröffentlicht
17.07.2002
Problem
7
Autor
C. Dauwe, G. Reinhold
High pressure stable SEC phases for high-resolution oligosaccharide analysis
High-resolution gel permeation chromatography (GPC) analysis methods have been developed for oligosaccharides. Some of the very high resolving GPC materials in this special field, however, have flow...
Sprache
Veröffentlichungsnummer
20152
Publication Type
Published Paper
Jahr
2002
Veröffentlicht
13.07.2002
Problem
6
Autor
C. Dauwe, G. Reinhold
structure determination
Determine the structure of your polymer or investigate branching using molar mass sensitive detectors.
lockZum Herunterladen bitte einloggen
Sprache
Veröffentlichungsnummer
30053
Publication Type
WinGPC Application
Quelle
PSS WinGPC Newsletter
Jahr
2002
Veröffentlicht
11.06.2002
Problem
2
WinGPC Server
Control your GPC instruments from every PC in the network.
lockZum Herunterladen bitte einloggen
Sprache
Veröffentlichungsnummer
30054
Publication Type
WinGPC Application
Quelle
PSS WinGPC Newsletter
Jahr
2002
Veröffentlicht
11.06.2002
Problem
2
multiple overlay
Use the multiple overlay function to document the influence of internal standard correction or different calibration curve fit functions.
lockZum Herunterladen bitte einloggen
Sprache
Veröffentlichungsnummer
30055
Publication Type
WinGPC Application
Quelle
PSS WinGPC Newsletter
Jahr
2002
Veröffentlicht
11.06.2002
Problem
2
on-line viscometer validation
Validate your on-line viscometer by using WinGPCs calculated universal calibration curve.
lockZum Herunterladen bitte einloggen
Sprache
Veröffentlichungsnummer
30056
Publication Type
WinGPC Application
Quelle
PSS WinGPC Newsletter
Jahr
2002
Veröffentlicht
11.06.2002
Problem
2
WINGPC Server
Verwalten Sie Ihre GPC-Anlagen mit dem WinGPC Server: Zur Datenerfassung über alle Laborgrenzen hinweg mit integrierter Zugriffskontrolle.
lockZum Herunterladen bitte einloggen
Sprache
Veröffentlichungsnummer
30057
Publication Type
WinGPC Application
Quelle
PSS WinGPC Newsletter
Jahr
2002
Veröffentlicht
11.06.2002
Problem
2
Strukturbestimmung
Untersuchen Sie die Struktur Ihrer Polymere und Verzweigungen mit GPC gekoppelt mit molmassensensitiven Detektoren.
lockZum Herunterladen bitte einloggen
Sprache
Veröffentlichungsnummer
30058
Publication Type
WinGPC Application
Quelle
PSS WinGPC Newsletter
Jahr
2002
Veröffentlicht
11.06.2002
Problem
2
Mehrfachüberlagerung
Dokumentieren Sie den Einfluß unterschiedlicher Kalibrierkurven oder der internen Standard-Korrektur ohne Zusatzmessungen, einfach durch Mehrfachüberlagerung.